×
ПРЕБАРАЈ
StudentskiOdgovori.com
Сигурно место за истражување на
 прашања поврзани со Бог и Животот

Политика за приватност

Политика за приватност

Studentskiodgovori.com започна како еден блог со статии на Англиски јазик (everystudent.com) кои опфаќаат теми кои секој студент го интересираат: За што се трудам? Која е мојата цел во животот? Дали сум целосно исполнет во овој живот?

Во рок од 15 години, овој блог прераснува во еден многу содржински и сеопфатен веб-сајт, кој верувале или не е преведен на 38 јазици ширум светот. Како се чувстуваш сега кога знаеш дека прашањата што ги имаш ти, ги имаат и студентите од целиот свет.

Организацијата која раководи со овој сајт се вика „Секој Студент“.

Слободно постави ни некое неодговорено прашање, ќе ни биде чест да се обидеме да го одговориме. Затоа и го нарекуваме овој сајт studentskiodgovori.com.СПОДЕЛИ ГО ТЕКСТОТ:
WhatsApp Share Facebook Share Twitter Share Share by Email More