×
ПРЕБАРАЈ
StudentskiOdgovori.com
Сигурно место за истражување на
 прашања поврзани со Бог и Животот

Духовна авантура

Кога бев атеист, немаше ништо помистериозно за мене од следното: Да имаш вера во Бог.

Се прашував, како може една разумна личност да почне да верува во Бог?

Можеби и ти си се запрашал/а истото. Открив неколку привлечни одговори.

И затоа создадов една мала авантура за нас. Се работи за серијал од 7 емаили, што го нареков Духовна авантура.

Бесплатно е, и би сакала да те поканам да се пријавиш! Сигурна сум дека ќе ти биде поразлично од сè што си видел/а до сега!

Еве што ќе истражуваме во Духовна авантура:

- како може некој да дојде до точка да поверува?
- сомнежи, можеш ли да бидеш 100% сигурен/на?
- логичните и научните докази за Бог.
- доказите што го побиваат Бог.
- можеш ли лично да ја искусиш Божјата љубов?

Секој од овие 7 емаили е пратен лично од мене. Првиот емаил ќе ти стаса веднаш. Останатите ќе стасуваат секој втор ден.

Пријави се

На самиот крај од секој емаил ќе има линк каде што можеш да се откажеш целосно во било кое време. А ние нема да ја споделиме твојата e-mail адреса со никого. Никогаш!

Мислам дека ќе ти биде многу интересно! Се надевам ќе му дадеш шанса на серијалот!

Со почит,
Мерилин Адамсон
Директор на EveryStudent.comСПОДЕЛИ ГО ТЕКСТОТ:
WhatsApp Share Facebook Share Twitter Share Share by Email More